NIEUWS VANAF DE WEDSTRIJDBANEN

De balans opgemaakt door onze competitieleider

Het competitieseizoen 2010 – 2011 zit er al weer op. Het is inmiddels het 10e competitieseizoen van onze vereniging. In 2001 werd met 1 team deelgenomen, dit jaar werd er door 3 competitieteams meegestreden.

Team 1 heeft dit seizoen in de 3e klasse gespeeld, aangezien het in het jaar ervoor is gedegradeerd uit de 2e klasse. Het was dus even de vraag of ons team sterk genoeg zou zijn om zich weer terug te knokken naar het hoogste niveau. Uiteindelijk bleek ons team aan het eind van de competitie de beste resultaten te hebben behaald. De 10 overwinningen en 4 gelijke spelen zorgden voor een welverdiend kampioenschap in de 3e klasse. Dit betekent dat ons 1e team komend jaar weer zal meedraaien in de 2e klasse.

Team 2 heeft dit seizoen niet onverdienstelijk gespeeld in de 4e klasse D. Het team aast sinds een aantal jaren op mogelijke promotie, maar helaas zat het er ook dit jaar (nog) niet in. Het team moest 3 andere teams boven zich dulden, maar er werd in de laatste wedstrijd wel knap gelijkgespeeld tegen ploegen die om het kampioenschap streden. Ons tweede team won 6 keer, speelde 2 maal gelijk en heeft dit jaar slechts 4 wedstrijden verloren. Deze resultaten zorgden uiteindelijk voor een 4e plaats op de ranglijst.

Team 3 heeft dit jaar ook aardig gedraaid. Het speelde in de 4e klasse E. Helaas hebben enkele spelers last gehad van (langdurige) blessures, zodat er niet elke keer in een zelfde samenstelling kon worden gespeeld. Er werd 4 keer gewonnen, 2 maal gelijkgespeeld en 7 keer ging de winst naar de tegenpartij. Al met al heeft resulteert dit in een 5e plaats op de ranglijst.

Dank aan iedereen die dit competitieseizoen mede mogelijk heeft gemaakt.

Michael Mets,

Competitieleider
BC ARISTO HS

 

APN
Arredo
logo
FS logo
logo